joi, 16 iulie 2009

Glezna la vedere !

Masculul trebuie sa execute o serie de jocuri pentru a convinge femela sa cedeze avansurilor lui. Mai intai trebuie sa se apropie de ea, sa intinda gatul si s-o inghesuie pana se urineaza. Masculul ii adulmeca si ii gusta urina, chimicalele din ea ii induc daca femela este pregatita de imperechere. In cazul in care semnalele sunt pozitive, o urmeaza, se inalta pe picioarele din spate si recurge la un topait leganat, scotand uneori sunete sub forma unor bolboroseli. Daca femela fuge, masculul se tine dupa ea, in echilibru pe cele doua picioare din spate.... lucru care mi se pare normal de altfel. Cam asa sta treaba cand zaresti un picior de gazela in perimetrul tau. Dar cand nu ai parte de o glezna subtire de gazela, ce faci? Cand vezi un "jambon afumat strans bine cu sfoara" in loc de gamba, nu reactionezi !? stai impasibil !? Sau faci abstractie de ritual, incepi sa ragi si sari direct la gatul ei, o musti de ceafa, o imobilizezi in forta fara drept de apel, incat sa ai impresia ca esti acelasi mascul feroce ?!

10 comentarii:

Simbad spunea...

mi se pare o idee buna asta cu muscatul de ceafa.

fata cu glezne subtiri spunea...

stiu ca dau dovada de lipsa de toleranta si fac discriminari, dar cele cu glezne groase sint cam rurale. mai bine le-ar ascunde sub pantaloni lungi, sau mai bine fugi.

Anonim spunea...

Sick Bastard!
Avand in vedere ca am citit asta inainte sa mananc, iti multumesc, deoarece este posibil sa mananc mai putin catre deloc.
Avand in vedere glezna, din punctul meu de vedere trebuie ca un barbat inainte sa o abordeze sa se gandeasca ce vrea: un 1night stand sau o relatie serioasa. Si acum problema daca e 1night stand alegi orice glezna in functie de cat de disperat esti, daca iti doresti o chestie serioasa ar trebui sa-ti cam pui problema: ce pana mea are in cap "glezna" asta. In orice caz tata avea o vorba p... nu stie carte... trage orice "glezna " :)
hai ura!

Pescarusu spunea...

@Simbad :)
@f c g s : nu vreau sa fiu "mintit", iar daca fugi, te ia de mototol si nu vreau......
@anonim : Pipi buna! Masculul stie intotdeauna ce vrea.

fata cu glezne subtiri spunea...

atunci fiecare are parte de glezna pe care o merita, nu ? sau alegi tu glezna, nu te alege glezna pe tine. nu da jambonul din mina pe gazela de pe gard...s.a.m.d.

sultana spunea...

glezna te tradeaza. dar e relativ. pina la urma la barbati dupa ce te iei ? dupa nas sau dupa miini ?

Anonim spunea...

In anumite cazuri pentru a-i face viata frumoasa gleznei ai nevoie de un jambon din cand in cand. Binenteles asta in cazul in care glezna nu are habar sau nu o intereseaza sa-si satisfaca alesul.
In legatura cu glezna te tradeaza/dezamageste/inseala... etc se intampla din acelasi motiv... un factor nesatisfacut.
Femeile nu vor multe... dar nici nu iti vor spune ce vor!
PS nu pot sa cred ca sunteti atat de "deep" discutand despre o glezna :))

Pescarusu spunea...

clar, pe cea de pe gard n-o bag in seama.
barbatii sunt alesi dupa atitudine.

Unknown spunea...

cam dolofane glezne! parerea mea!

Pescarusu spunea...

sustin parerea.