marți, 22 septembrie 2009

Pazea!!

Pentru ca recesiunea a intrat si in cuibul Pescarusului, si a intrat bine si de ceva vreme, ca nu mai stiu cu ce matanii s-o pun pe picioare, s-o dau si altora, s-o fac cadou, luati-o! scapati-ma! nu mai investesc banii (care?!) in asigurari de bunuri , lucruri care-mi sunt dragi (sper sa nu ajung sa le vand pe toate), si fac doar asigurare de imobil, care nici nu-mi apartine, pentru ca sunt obligat.
Tinand cont de "linistitul" cartier in care am reusit sa-mi fac cuibul, nu mai sunt la fel de relaxat ca in ceilalti ani, cand plecam de acasa, si nu ma interesa daca ma intorceam si gaseam cuibul gol, ba dimpotriva imi convenea sa-mi schimb mobila cu una noua. Oricum sentimentul nu e placut sa te trezesti cu casa goala sau cu un individ ca cel de jos cum iti iese pe usa cu vreun obiect.
Acum ma gandesc sa improvizez si sa-mi pun un abtibild pe usa de avertizare, dar cu ce ? Unii au cu firme de securitate, cu catei turbati... mi se par ca-s expirate si vreau o idee care sa-mi sperie chiar si vecinii. Aveti ?


18 comentarii:

sultana spunea...

daca nu comentez prima ce sens are sa comentez, nu ?:)) amuzante taguri, cacacioasa situatie. nu stiu, poate "nu mai e nimic de furat aici?" ce sa zic, noi stam linga prison break si de cite ori plecam de acasa speram ca se aplica zicala aia "niciun hot nu-i atit de idiot sa fure de linga casa". altfel, bunul cel mai de pret e mereu cu noi, nu-mi pasa.

cine fura azi un ou il va manca spunea...

il stiu pe individ. fura gaini, le abuzeaza psihic si apoi le face ciorba cu taitei de casa. ii place ca animalul sa fie de sex opus, sa-i fiarba ouale alea din burtica, formate pe jumatate. sunt bune in ciorba. drege zeama cu bors de putina, ou batut si leustean. o consuma cu sorbituri zgomotoase si ardei iute murat. cand victima e de acelasi sex, ii consuma cu bucurie nedisimulata creasta pe care o gaseste cu greu pe fundul cratitei cu ciorba.

gainusa cea motata spunea...

si eu il stiu, dar am fugit de citeva ori din calea lui, cot-co-dac!

Pescarusu spunea...

Eu nu-l cunosc, doar l-am pozat.De fapt il stiu, dar uneori imi da imopresia ca el ma stie pe mine si nu eu pe el, dar niciodata amandoi nu ne stim.

Pescarusu spunea...

@sultana: poate vin vizitatori prin zona sa vada exteriorul viitorului camin si luati de sentimentul placut(de ce inchisoare e vorba?) se reped la prima casa din zona pt a-si cumpara biletul.Pe langa Arc mai indragesc si aparatu foto, calc... lucruri pe care nu a-si avea bani sa mi le iau acum, de asta sunt cam fricos acu.Dar pot trece si peste asta si o sa le arat eu cand ma fac mare, treaba mare.

sultana spunea...

@haha, ar fi trebuit sa scriu "un prison break", adica un pirnaias, cu alte cuvinte. daca sint sincera, si noi bagam masina de tuns in casa primele dati cind am plecat, ulterior ne-am relaxat. dar nu m-as simti prea bine sa-mi dispara calc sau lcdu' cind vin acasa! inainte sa ne mutam stateam in giulesti, se tot fura de pe scara dar eu am scapat, stii cum ? aveam usa cea mai taiata de sabii de pe toata scara, ceea ce-ti recomand.

Pescarusu spunea...

:D cu treaba asta sigur imi sperii vecinii.Ma apuc cu flexu' sa-mi modelez usa, la noapte :)))

Delia spunea...

o fi laureta? dc e ea, cred si eu ca te sperie ideea.
pe de alta parte, eu inca n-am renuntat la ideea cu cortul pe care tu si pescarusa sa il instalati la noi, sub geamul de la et 5. deocamdata la noi criza a atacat frigiderul care e din ce in ce mai gol, dar din putin nostru, va dam si voua.

Pescarusu spunea...

am vrea noi s-o stim pe Laureta. Ne e dor de tine Laureto, fata!
Nu stie nimeni ce sex are in cap si sub fusta.
Daca e mascul, ar fi misto sa aflu ca e tata :))

sultana spunea...

se vb despre laureta si eu nu stiu ? hm, ce oameni dom'ne

Delia spunea...

da, subiectul laureta a fost dezbatut si data trecuta, dar il putem actualiza, sunt sigura ca pescarusul are vesti noi pt noi:)

Pescarusu spunea...

Din pacate, doar Laureta are vesti despre ea.

laureta postavaru spunea...

Fetelor, il stiu pe nenorocit, e un bucatar amator, mediocru si pervers. Pescarusule, sau cum ti-o zice tie de-adevaratelea, mai baiete, ai grija cu cine te anturezi. E innebunit dupa ciorba de gaina imbatranita prematur. Se pare ca se drogheaza cu pastile maro si traieste in parcul de la eroilor. Noaptea fura gaini cu tartita grasa si le gateste pentru studentele de la drept, acolo, in parc. Cand gateste nu se imbraca decat cu un sort de bucatarie pe care e imprimata o gagica goala. A fost retinut de organe de mai multe ori, dar a scapat deoarece ii face sex unei procuroare de la Babadag, orasul lui de bastina. Procuroarea de la Babadag, unuia de la Bucuresti. Procurorul de la Bucuresti ii provoaca placeri nebanuite procurorului general si asa mai departe, intr-un lant al slabiciunilor sexuale, scapa nenorocitul. A fost acuzat de zoofilie, sodomie, onanie, frenezie si bucurie. Asa am auzit de la o matusa de a lui de la Babadag. Decat sa-l aresteze pe Gigi, mai bine il arestau pe el. Nu asa vrea ca Ciannarra aia mica sa stea in preajma lui. Nu stiu ce cauta poza alui aici, pe blogul acesta unde intra si mame onorabile, unele si cu cate doi copii la usa. Ar trebui sa existe o politie a blogurilor, sa puna mana pe delincventii care ne hartuiesc sexual gainile si copiii. Si eu am mai facut porcarii la viata mea, dar nici asa, sa confund mancarea cu sexul. Invers poate da.
Va pup si va urez in continuare maternitate placuta!

Pescarusu spunea...

vai, e zi de sarbatoare, ma pun sa tai niste cocosi, si sa mulg via de-un tulburel

Anonim spunea...

laureta, multumesc ca existi si ca impartasesti cu noi din vasta ta experienta de viata! si eu imi doresc sa fiu un om mai bun. doar impreuna putem reusi!

sultana spunea...

si noi te pupam laureta, cind apari tu rasare si apune soarele in acelasi timp. pescarusule, ai tras lozul norocos, te-a calcat laureta, poti sa-mi dai o pana ?

Pescarusu spunea...

si daca se mai intoarce, raman chel ? cate pene am la aripa stanga, stii ?

pana norocoasa spunea...

nu dau nimic, ce pana mea