joi, 17 septembrie 2009

Bafta la pescuit!













9 comentarii:

sultana spunea...

se gindeste pescarusul cit se gindeste, dar odata trinteste niste poze! chiar vroiam sa te trag de mineca, domne' baga poza cu balta aia! nu stiu care-mi place mai mult, zau, asa-s de misto toate. pe ultimul loc e cea cu papucul, adica n-ar fi fost daca nu ar fi avut urma aia de talpa. ma mai uit si mai comentez

Pescarusu spunea...

:)) am una si fara talpa aia. Mie imi place mult poza cu tot cu talpa.Se termina sapt. fotbalistica si revin mai des in blogosfera.

sultana spunea...

aualeu, sa nu mai aud de fotbal, am parte si acasa. lasa ca zic eu: daca-ti place cu talpa iti place, asta e. mie imi plac cele in care nu e evidenta prezenta fotografului (adica interactiunea lui cu subiectul, sau... amprenta daca vrei :)))
zic asa: broastele, caldarea, omul in apa, si bine-inteles, pen'ca sint fire sensibila, libelula. broastele alea imi trezesc mustrari de constiinta, imi amintesc de un accident stupid la noi in curte, prin primavara, in care eu am pus piciorul cu cizma de cauciuc pe 2 broaste care faceau amor, una peste alta, desi sotul imi atrasese atentia asupra lor. nu stiu cum am facut ca am uitat si am pus talpa chiar pe ele. in secunda urmatoare mi-am dat seama si ingrozita si ingretosata am fugit de acolo urlind catre sot sa salveze situatia. le-a cules cu o cazma si atita a raspuns intrebarilor mele isterice daca mai traiau, miscau, respirau "macar au fost fericite".

TreiBadica spunea...

nici nu gandesti prin ce-am trecut. hai ca pierd legatura. te sun cand ma-ntorc in lumea civilizata.

maimutabelibou spunea...

sultana + pescarusu = bunghi bunghi

sultana spunea...

maimutabebeliboule, ce pretentii sa ai

Pescarusu spunea...

se vede ca a inceput scoala :)

Anonim spunea...

nu ma mai impunge cu rigla in spate, te spun lu' doamna

Pistruiatul spunea...

paracioasa mica, ce masori cu rigla ?