marți, 18 august 2009

Miresme


Cu peste 220 de milioane de receptori, mirosurile devin adevarate armonii in nasul cainilor, iar memoria le ramane pe tot parcursul vietii acestora. Daca asa ar fi si in cazul nostru, Tramvaiul 32 (doar un exemplu) devine un cosmar pentru mine. Un caine care depisteaza droguri costa cam 50.000 EUR, dar un Pescarus cat ar valora pentru R.A.T.B. ? sa depisteze cati au facut caca inainte de a pleca de acasa, cati s-au dat cu spray (eventual nu Malizia!) dupa o clatire suava cu sapun la subrat, cati s-au masturbat inainte si dupa sex, cati si cati s-au si nu s-au... sa-i miros cu o statie inainte de a veni tramvaiul, sa calculez unde e bine sa ma pozitionez si cate momente sa-mi tin respiratia. Probabil statutul de calator corect valoreaza mai mult, si imi va oferi un confort mai bun pe viitor. Am inceput sa urasc anotimpul vara( in Bucuresti ) si mi-e dor de toamna ce urmeaza in scurt timp sa vina.

11 comentarii:

Delia spunea...

stai in berceni? cu metroul nu e mai usor?

Pescarusu spunea...

"Metroul e parfum", dar am parte de metroul usor din vestitul cartier razidential Rahova. Tramvaiul 32 este sigurul mijloc de transport. Mai este varianta, sa merg per-pedes.

delia spunea...

pai si per pedes nu e mai ok? dimineata cand acum e chiar racoare.muta-ti cuibul de pescarus in balta alba. alta marie cu alta palarie.

sultana spunea...

la naiba, si eu vroiam sa scriu azi despre mirosuri, dar amin. se pare ca porcii mirositori sint mai scumpi.

sergiu spunea...

tare asta :)

Pescarusu spunea...

@delia: de 9 ani de cand sunt in Buc. m-am tot perindat prin multe cartiere si m-am saturat sa ma mut ca tiganu' cu cortu'.
@sultana: pai tu scrii mai frumos si mai mult si diferit...asa ca scrie.Eu doar bag cate un text la poze.
@sergiu: thx, dc mai era o pereche de picioare si putin mai bine incadrata era mult mai tare, dar oricum imi place si asa.

sultana spunea...

ei, na. dar tu faci poze mai misto ;)

delia spunea...

ne-am consultat si am decis ca te primim cu cortul in cartierul nostru. te-am primi si in casa, daca am avea o camera in plus, numa sa fii la 2 minute distanta de metrou. numa sa zici:).
eu am stat la obor vreo 2 ani unde am avut niste experiente cu tramvaiul 36, care ma ducea in pipera, ceva de groaza. pe langa mirosuri, ajungeam la birou cu sange pe picioare, de la carnea cumparata dis de dimineata, de pensionarii fara somn.

Pescarusu spunea...

@delia: mi s-au zburlit penele de emotie :), sunteti f draguti; imi impachetez deja cu meticulozitate lucrurile si ma gandesc deja la un subiect pe care sa-l abordam la cafeaua de dimineata. :))
Cred ca am sa ma risc intr-o zi si am sa fac si niste poze prin tramvai

Rodica spunea...

e de calatorit cu capu'pe fereastra si cu mana pe portofel...

Pescarusu spunea...

rodica, pune mana si repeta materia ca te ascult din urma, vad ca ai trecut in revista mai multe capitole, dar nu suficient, trebuie sa fi la zi! :))
Cine este ARc ? :))