marți, 4 august 2009

Cucu-end








Trist, nu-i asa ? In catunul in care am fost acu' 2 saptamani, undeva in Dobrogea, intr-un colt uitat de lume, exista un batranel. Isi trudea mosia de dimineata pana seara spre a fi in rand cu lumea, ba chiar avea un aer de mandrie ca el are mai mult si mai multe decat toti din sat. Ultimul lucru pe care l-a facut spre a se evidentia fata de ceilalti 20 de localnici, a fost sa-si cumpere in primavara, din umila lui pensie, nici mai mult nici mai putin de 70 de pui de gaina. Mai toti satenii au fost la farmacia veterinara din comuna sa-si cumpere pui, cate 10 sau 30, cat au considerat dansii. Batranelul meu si-a cumparat si ma repet, 70 de pui. Lumea multumita a inceput sa pompeze grau si porumb in ovipari pana s-a sesizat satul ca totii puii cumparati erau cocosi. Imaginati-va o gospodarie cu 70 de cocosi la 4 dimineata. Eu am mai prins doar 30, care erau izolati intr-un curnic si cucuricneau ca disperatii pe reprize. Erau foarte agitati, m-am gandit pentru scurt timp sa le chem o puicuta, dar cred c-o omorau zapacitii! Cantau si zi si noapte, si inainte de masa si-n timpul mesei, in tot satul se auzea numai CUCURIGU! Toti satenii erau nedormiti si au inceput sa-i casapeasca pe capete. Batranelul meu taia cate 15 deodata. Acu am si eu 2 in congelator. Ma intreb cum ar fi rezistat Udrea la un astfel de masacru ?

13 comentarii:

sultana spunea...

misto poze. cred ca si ambientul sonor era misto. nu se bea mai mult acolo de cind cu cocosii ? cred ca a fost minaria alora de la circiuma.

Pescarusu spunea...

batranelul nu bea, dar vinde tuica :) unui vecin, care atunci cand se imbata ia calul si da ture prin satele invecinate.

TreiBadica spunea...

esti nebun cu scenele astea violente. cu sange. si mi-ai luat fata si cu vexx. aveam o poza cu telefonul mobil, blurata, dar dublam cu impresiile mele. fuck clicknet!

sultana spunea...

bine ca vecinul are doar un cal de dat ture, si nu vreo 200.

mihai spunea...

exista eschimosi care cresc pescarusi asa cum noi crestem cocosi albi incubati. fuck cicknet.

Pescarusu spunea...

@sultana: :))
@mihai: esti vegetarian? fuck clicknet! baga poza cu vexxu.

boromir (fratele lu stanimir) spunea...

violenta, pace si cadenta, cine nu mai poate, doua maini la spate!

bai buscu, ai facut niste poze frumoase. tu, in felul tau esti artist, dar te strica prietenii. ei or sa-ti spuna ca esti ok, dar ca nu o sa faci nimic cu aparatul ala al tau. ii roade invidia. mai ales pe aia cu licenta!
daca patesti ceva mi-l dai mie, mostenire?

Pescarusu spunea...

Si Stanimir-Unicatu' era/este artist pe scara lui. Asa ca am si eu dreptul sa va privesc de pe treapta mea. Te invit la o ciorba de cocos sa-mi dai sfaturi despre testament.

sultana spunea...

e mai buna piftia de cocos decit de porc; porcul e toxic si murdar, maninca sobolanii din el fara ca el sa simta ceva. astept niste poze de la taiatul porcului, dar n-o sa ma uit la ele, inca ma bintuie catelusul ala.

rakula spunea...

ai grija cu boromir (fratele lui stanimir), el odata a ucis un cocos doar cu puterea mintii.

Pescarusu spunea...

boromir (fratele lui Stanimir) este adevarat?

Anonim spunea...

ce creepy:))

Pescarusu spunea...

mi s-a parut haioasa povestea lor :)