luni, 15 iunie 2009

7 zile maro'

Vorbeam cu o prietena despre nevoile zilnice latrinale si am ajuns la acel "moment(e)" din zi, la care s-a rusinat. Pai de ce? Pai...noi nu facem, sau facem roz, daca e cazul.........E cacat, noi ne cacam si ne cacam sanatos de cele mai multe ori.
Mi-audc aminte cum la gimnaziu eram dat afara de la ore, pentru ca radeam ca prostu fara incetare, imaginandu-mi prfesorii cum se caca. Sau cum aveam succes la femelele pui, pentru ca la prima intalnire, printre altele mi le inchipuiam cum fac caca, si radeam fara sa le spun, si ma "gaseau" vesel si misterios.
Majoritatea femelelor au problema asta de exprimare, de fata cu sexul opus. Ma rog, poate nu le inteleg eu.....Tati, mami ce face ?!
Eu cred ca femelele vorbesc despre caca atunci cand ajung sa-si cunoasca masculul mai bine.
Vad ca au inceput sa se comercializeze diferite accesorii, porcarii sub diverse forme de igienizat toaleta, gen capsuni si felii de ananas. Oare de ce sex sunt aceaste fiinte care le-au inventat !? Sa nu mai vorbesc de zecile tipuri de hartie igienica.
Va urez o zi sanatoasa.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Total de acord cu tine, femeile se rusineaza cand se discuta despre acest subiect, deoarece, cred eu ca au senzatia ca pierd din feminitate, inocenta, gingasie etc.
Fie vorba intre noi, nu stiu cati barbati isi doresc sau apreciaza o femeie vulgara in exprimare... eu unul nu.
Concluzia : cacatul ne inconjoara dar este mult prea imputit sa discuti despre el :)
Bravo pescasurule, astept si alte subiecte pe seama carora sa comentam

Pescarusu spunea...

ma cac, deci exist.

sultana spunea...

hm, un post cam de c***t.
mie nu-mi plac discutiile (intre barbati, femei, sau combinatii) despre hemoroizi si fecale, si nu din falsa pudoare ci pentru ca mi se pare un lucru destul de intim sa-l dicuti (e adevarat, tb sa ajungi la un anumit nivel de impartasire cu partenerul). haide sa vorbim oricind cu oricine despre tot ce secreta sau se plimba prin corpul uman, haide sa vorbim despre menstruatie, sperma, flegma, secretii, urdori, cerumen. ca femeie, dupa ce ajungi sa schimbi cite 8 dippers pe zi nu cred ca te mai rusinezi sa discuti despre cacat, pardon, cacalici.

Pescarusu spunea...

pai nu-i suficient ca ma cac in intimitate?:)

sultana spunea...

nu esti in intimitate, te vede Dumnezeu! :)
dar daca totusi ai o obsesie pt asta, alege-ti o fata dupa alte calitati, nu dupa cea de a vorbi despre defecatie! in timp se va rezolva si asta, mai ales daca apare si un copil, te asigur :)

Pescarusu spunea...

E normal, Petru e o scumpete de copil. Doresc sa descopar calitati dupa ce ajung s-o cunosc.

Pescarusu spunea...

maimutabou nu are nimic de zis ? Sau e constipat ?

sultana spunea...

multam.

maimutabelibou spunea...

-cand eram de vreo 10 ani aveam un prieten, lucica, care se caca foarte galben. l-am pus sa se cace intr-o punga, punga am pus-o intr-o cutie de carton la poarta unui vecin, la el in curte. era un tatar care ne enerva foarte tare.
-un prieten, sa-i zicem mihai, s-a cacat la sinaia in camera de hotel un cacat gigantic. ne-a chemat pe toti sa vedem cu ce caltabos a infundat veceul. cacatul a cedat dupa 48 de ore de lupte.
-unde mergi? in gradina cu ciuperci, eu ma cac si tu ma stergi!
-femeile nu discuta despre cacat ca cica e imputit. eu propun sa incerce sa-l spele cu periuta, poate devine mai accesibil
-copilul sultanei are dippers. ce tare! si pun pariu ca suge boobs, nu?

sultana spunea...

@maimuta: cum naiba ajung eu la unele comentarii in care se vb despre mine?
e de cacat sa ma pui la finalul listei cu cacati, ma supar. trebuia sa-mi scrii un comment separat. acum trebuie sa-ti raspund la toate.
-e interesant de aflat ce produs ingera lucica de reusea performanta monocromiei perfecte
-nu vreau sa ma gindesc cu ce hemoroizi s-a ales prietenul tau dupa spartura cu pricina
-asta nu e de pe "cutiuta muzicala", nu ?
-sa-l spele cu periuta de dinti a partenerului ?
-dippers si boobs sint 2 notiuni diferite. si copiii hraniti artificial fac caca in scutec. acum ca tot ai mentionat, l-am intarcat.

maimutabelibou spunea...

comentariu separat la comentariul lu' sultana: daca vreau, si eu pot sa fac caca in scutec, chiar daca nu ma hranesc artificial, ci natural, ca un porc.

Pescarusu spunea...

Ultimul sa traga apa.