vineri, 22 mai 2009

Marca banu care este!

Dimineata, cuib, directia spre "punctul de control". Somnoros cu R.A.T.M. - Wake Up in cap, ma indrept direct la R.A.T.B. Inghesuiala, colorati, coloranti, mirosuri ...nimic neobisnuit. Urc, imi castig un loc la bara, ma instalez si revin la R.A.T.M. Trec cateva minute si vad ca cineva s-a instalat in fata mea, imi inlatur imaginile din minte si cand ce sa vad!?! o sapca PSD. WTF! in ce luna suntem?! incep alegerile?! - ma intrebasem si incerc sa ma intorc la ale mele. Persoana insista, dau dinou imaginile la o parte, arunc o privire mai amanuntita si observ un colduş cu mana intinsa. Zambesc si ii spun: cu PSD ai sa cersesti toata viata!Hop! am vazut cum coldusu pleaca din fata mea, dar in tramvai a inceput o forfota generala. Nu imi dadusem seama ca am vorbit suficient de tare incat sa ma auda trei sferturi de tramvai, avand galenele in urechi. Dau volumul mai incet, observ ca incepusera schimburi de replici, injuraturi, bani pt cersetor.... imi zic: hai ca se poate! Sa te fut Mareane! Am reusit sa-l fac pe cersetor sa primeasca mai multi bani. Am readus volumul la maxim, am ras si m-am intors la imaginile mele :)

3 comentarii:

sultana spunea...

pe bannerele psdiste de pe stilpi zice ceva de genu' (din memoria on the road) "geoana: avem nevoie de oameni ca Severin". in urmatorul banner marean, pt ca nu stie mai mult, zice acelasi lucru "avem nevoie de oameni ca severin". in al 3-lea banner apare si severin care te astepti, nu-i asa, sa zica "avem nevoie de oameni ca geoana si vanghelie", dar nu, zice alta duda.
nu sint originali cei de la prm care zic "Hoţilor, bandiţilor, ce-aţi făcut cu ţara noastră? Puşcăria vă mănâncă!" ?

sultana spunea...

p.s. ca sa nu moara de singuratate comentariul meu : severin vine la rind si zice "importanti sunteti voi". adica cine, cei de dinainte, geoana si marean ? ha, ce m-am distrat !

Pescarusu spunea...

@sultana: Am vazut ca e cam plin orasul de bannere rosiste. Numai e loc de alte culori.In schimb am vazut prin toalete (mentionez ca la barbati)panouri publicitare cu PNL.