radu Tampon roman (bucatar impresionist)
spunea...
de data asta e mult mai bine. se vede maturitatea specifica pitzarilor italieni. corcodusele marinate se potrivesc la perfectie cu berea "danut, fiul ursului". si oricum, esti mult mai in siguranta mancand pizza cu lingura. felicitari, poate fata din grau iti va manca cireasa de pe tort.
bp: caise inca verzi n-am mancat si poftesc, le gasesc eu un sos adecvat :) Tampon romanizat: in stomacul pescarusului se pot depozita multe chestii, data aviiatoare o sa incerc cu prune marinate in lapte pe langa 2 beri.
7 comentarii:
corcoduse cu sos picant ? hm...interesant. am si eu un corcodus crescut de buna voie in fundul curtii, pe hotar.
de data asta e mult mai bine. se vede maturitatea specifica pitzarilor italieni. corcodusele marinate se potrivesc la perfectie cu berea "danut, fiul ursului". si oricum, esti mult mai in siguranta mancand pizza cu lingura. felicitari, poate fata din grau iti va manca cireasa de pe tort.
bp: caise inca verzi n-am mancat si poftesc, le gasesc eu un sos adecvat :)
Tampon romanizat: in stomacul pescarusului se pot depozita multe chestii, data aviiatoare o sa incerc cu prune marinate in lapte pe langa 2 beri.
@tampon: cum nu ? numai stai sa ma scot din griu. numai stai.nu mai stai. numa istai. nu maista i. etc
@bp:lasa-l, ca saracu-i de la Macin si ruda cu decedatu' :)
e bun de o rubrica saptamanala ...
niste ardei copt(de-ala e?)si niste bere n-ar strica...ah,si un pic de paine!
Trimiteți un comentariu