duminică, 17 ianuarie 2010

Dna Pavel

Am revazut de dimineata Léon si nu stiu de ce, mi-am amintit de fotografia asta, pe care o am de la un prieten. Nu stie cine e autorul, daca mai traieste, dar clar sunt invidios pe el. 

7 comentarii:

neagu fedopilian spunea...

fetitele astea invata de mici sa puna boticul la treaba. si mie imi place

o mama oripilata de comentariul anterior spunea...

oribil si dezgustator comentariu, rusine sa-ti fie! sper sa ai parte sa ai (si-)o fata (copil! toti cei care ginditi asa dati-va palme in oglinda, derbedeilor!

Afedopilianului Mamă spunea...

sunt si eu mamă de fetite si baiat, unele mai multe decat altul; unul dintre ei este Neagu, care mi-a facut tot timpul de rusine la sedintele cu parintii, precum si la cele ale asociatiei de locatari care apoi a devenit de proprietari cam cu mult inainte de adventul interfonului. cine il cunoaste - fie prin intermediul interfonului de la scara sau prin alte media de masa va poate spune ca nu e rau si nici prost educat si ca nu are nicio legatura cu mizeriile din lift sau cu scrijeliturile de pe pereti; poate ca vi s-a laudat deja la oteveu ca si-ar fi supus propria mama la acte de tandrete ce sfideaza maternul, dar si paternul. ei bine.. nu-l mai condamnati atata mamicilor din lumea intreaga.. palmele in oglinda i le voi da eu; mi se rupe inima sa-l las pe mana sa.

aceeași mamă oripilată spunea...

@dna mamă afedopiliană: mesajul dvs neintirziat nu este deloc incurajator, ideea că dintr-o mamă așa de protectoare a reieșit așa un derbedeu, mă face să introspectez asupra metodei de educatie pe care eu la rindul meu o aplic propriului copil. nu-l bateți, nu cred că veți rezolva mare lucru.

linda gray (beata muci) spunea...

Cand am fost mic m-am intalnit cu tatal Fedopilian la cules de struguri printre randuri. Avea o ustensila taioasa cu care recolta bobite mici si boabe mari. Nu era ciudat, era mulatru. A facut un copil vicios si putin albinos, membru de partid. Cred ca a jucat la rapid.

neagu fedopilian (arakelian) spunea...

mami, merci ca ma aperi de ignoranti. sa stii ca o sa te iubesc in continuare, incepand de deseara.

Pescarusu spunea...

niste domni. Fiice de tata va vreau!