miercuri, 13 ianuarie 2010

2010

Abandonez cu drag 2009. Pasesc cu incredere, cu pasi mici, rapizi dar siguri, cu o vointa de invidiat, cu toate gandurile intr-o singura dorinta, spre noul an cu stangul si il incep asa:


plus antibiotice ce ma seaca de vlaga si ma uit mai jos cum sinapsele mele se dilata si imi creeaza un spatiu in care gandurile imi sunt atit de puternice, incat nimic nu-mi scapa ne-adumbrit catre receptori. Serotonina e din ce in ce mai scumpa la miros si o adulmec din vaporii altora.

12 comentarii:

Mihai spunea...

cel mai frumos ochi maron pe care l-am vazut vreodata!

Rodica spunea...

Vaaaaaaaaai!Dar trebuie sa te si doara!Nu?

Delia spunea...

e adevarat??? sau e make0-up??

Pescarusu spunea...

e adevarat, am make-up artistul meu neanuntat

sultana spunea...

intri asa invinetit in blogosfera si nici macar blogrollul nu te anunta, pescarusule, a trebuit sa mi se atraga atentia ca trauma fizica e reala si de invidiat!
spune nu banalului si ia-ti adio de la 2009!:)

Unknown spunea...

pacat, stii cum se spune: cum incepi anul, asa o tii.

linda gray (treaza tare) spunea...

bai nu mai aparea asa, ca sperii mamele din lumea intreaga. nu or sa se mai intalneasca cu toti golanii care se bat si umbla cu ochii umflati. noi credeam ca tu esti baiat cuminte.

Pescarusu spunea...

pai sunt cuminte, numai ca nu ma pricep la patinaj artistic

Rodica spunea...

ahaaaaaaaaaaaa

Tulai Doamne si Domni spunea...

nici bine n-am ajuns de o saptamana in tinuturile reci - cenusii cu nuante de negru - si te-ai si dat in legea MOS*..

prima reactie a fost: la naiba, nu trebuia sa-i fi dat asa de tare, chiar daca in momentele pricinoase enerva, dormea si deci enerva sau era schumenit si croseta pentru fiecare din stol cate un macrameu pe care.. cica, daca stii sa-l apreciezi si ii oferi conditiile necesare te ghideaza spre intelepciunea absoluta - si deci enerva; inconstient de propriile puteri, nu am reusit sa calibrez forta loviturii.. bine macar ca nu s-a facut tot capul mov;

a doua reactie a fost: stai bre ca nu e in stare asta sa supere pe nimeni; e prea inimos si nu vrea decat binele omenirii; nici pana in ziua de astazi nu-mi pot explica din ce s-a nascut galceava; cum o fi aratand partea vatamata- ca de una-s sigur, asta nu e privire de pierzator.

pe a treia reactie n-am mai prins-o pentru ca s-a lasat asteptata si, inca de cand era pe drum, aerele-i de vedeta au ajuns inaintea ei si m-au adormit.

adevarul m-a podidit dupa foarte mult timp; Arc, satul de joaca de-a captivitatea, s-a hotarat sa exerseze procedeele la arcada si pomete pe care i le expusesem intr-o dimineata care a fost numai si numai a noastra.

___________________________
* magenta pe ochiul stang

Pescarusu spunea...

sunt mic si rau, rau!

sergiu spunea...

da, frumos, da lumile alea de unde sunt? :P ti-au iesit f bine, bravos. imi place si autoportretul:)