joi, 3 decembrie 2009

Imprejurimi








Invitat sa ma lupt cu o Anghila la Curtea Sultanei, Bp si a Bogdanei, ne-am unit din toate colturile blogosferei pentru a sarbatorii Ziua Nationala a Romaniei.
Monstrul s-a dat lovit si a disparut in tarile calde. Bucatarul sef, antrenat pentru a se descurca si in cele mai aride meleaguri ale Universului, daramite intr-o casa de oameni normali, si-a reglat senzorii c-o tumba de leu si 2 piruete si ne-a gatit un bors de peste acrit cu otet. Rezultatul il stiti, Burta la soare! Domnitele s-au jucat cu legumele printre 2 pasaroi de talie mica la cuptor si au nascocit un deliciu culinar, Tiramisu.
Am abandonat galeata de vin fiert si am parasit incinta, pentru a survola imprejurimile. M-am intalnit cu Pata de Noroi si am ascultat impreuna sunetul lung al apei curgatoare, ne-am fugarit pana am crapat pamantul, am mancat macese, am fumat stuful uscat, ne-am tarat in mocirla, ne-am sapat gropi, ne-am injurat de mama, ne-am straduit sa stam de vorba cu toti pasaroii din zona, dar nimic. Toamna inca prezenta acolo isi dadea ultima suflare pe anul acesta. M-a trecut un fior rece si m-am intors repede la petrecareti.

9 comentarii:

sultana spunea...

multumesc! stiu ca n-a fost usor :)

Pescarusu spunea...

multumesc si eu! ma cert mereu cu timpul.

sultana spunea...

vai, ce vorbe frumoase, mi-au dat lacrimile. te mai asteptam :)

Anonim spunea...

Foarte frumos Vlad, foarte! :)

carmen spunea...

Unde, unde sunt aceste imprejurimi??

Pescarusu spunea...

@carmen: stiu ca nu am mentionat exact locatia, am evitat pentru ca nu am vrut sa divulg adresa Bogdanei(nu stiu de ce). Daca ea doreste sa ne zica..., tot ce pot sa spun ca e prin jurul Bucurestiului.
@denis: merci.

Delia spunea...

dar ai si talent scriitoricesc. chapeau!

sultana spunea...

ba stii de ce, si tie iti place misterul :)

sultana spunea...

@delia: eu v-am spus ca asta micu-i talentat ;)