miercuri, 29 aprilie 2009

Vreau sa respir!


Cica in 1907, populatia globala estimata nu depasea 1.7 miliarde de oameni, in timp ce in 2007 numarul crescuse de aproape 4 ori, pana la 6.67 miliarde.In fiecare secunda se nasc 3 oameni, in fiecare zi aproximativ 250.000 de nou-nascuti, adica aproape 87 de milioane pe an, apar pe Terra. Se estimeaza ca numarul de locuitori ai Pamantului se va dubla pana in 2050, ajungand la peste 12 miliarde. Potrivit unor specialisti americani, daca toate plantele care cresc pe Pamant s-ar folosi pentru hrana oamenilor, acesta ar putea sustine existenta a doar 15 miliarde dintre noi."Mi se pare normal" ca americanii sa fie cei grijulii fata de resursele globului.Oare se va ajunge la "un al treilea razboi mondial"!? Nu cred. Eu propun sa ne implicam si noi pana atunci si sa-i invatam pe chinezi sa mestece diafragme, pe indieni sa suga anticonceptionale, pe pocaiti sa fie fan EjaControl...dar astea sunt de ceva vreme pe piata si nu au efect asupra lor. Credeti ca zoofilia ar fi o solutie?!

6 comentarii:

TreiBadica spunea...

sigur a fost o solutie acum ceva vreme, dar doar in anumite locuri deltaice. merita incercat pentru o cauza nobila cum este nesuprapopulareaplaneteigazda. am zis

Pescarusu spunea...

Merci.Eu zic ca putem merge si mai departe de delta, chiar unde se varsa.Mi-aduc aminte in urma cu vreo 12 ani cum Abator din Timisoara plimba cu o funie o capra pe la Costinesti, iar Pigmeul se plangea de inaltime.

TreiBadica spunea...

astia doi chiar par doua personaje zoofilice, dar nu vreau sa-i scuz eu de preferintele lor.

Pescarusu spunea...

da nici nu cred ca vor sa fie scuzati.

anonim caranmfil spunea...

maimutabou nu comenteaza pe blogul asta? nu i se pare zoofilia un subiect suficient de apetisant sau ce? zoofilia nu e ceva intre arta si sex? atunci pofta buna!

Pescarusu spunea...

maimutabou se gandeste dc va urma episodul "omega blues".deci e ocupat(a).